KLÁVESKA.cz

Zprávy ze serveru 'BydlímeKvalitně.cz'BydlímeKvalitně.cz


Zobraz nejnovější zprávy ze všech serverů
Výběr kategorií:
Blogy a osobní stránky
Bydlení
Cestování
Doprava a dopravní prostředky
Finance a bankovnictví
Instituce a úřady
Kultura
Obchod
Počítače a komunikace
Průmysl, zemědělství
Služby
Sport
Věda a výzkum
Vzdělávání
Zábava, koníčky
Zdraví, děti, rodičovství
Zpravodajství, informace
Životní prostředí, příroda

Jazykový filtr:
česky   anglicky
polsky   slovensky


Hledání:
text:

server BydlímeKvalitně.cz
Warning: Undefined variable $akt_strona in /www/hosting/klaveska.cz/www/index.php on line 208

Warning: Undefined variable $akt_stranka in /www/hosting/klaveska.cz/www/inc/listovani.php on line 9

Warning: Undefined variable $akt_stranka in /www/hosting/klaveska.cz/www/inc/listovani.php on line 23

Warning: Undefined variable $akt_stranka in /www/hosting/klaveska.cz/www/inc/listovani.php on line 39
Listování: předcházející  | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 [ 23 ]  24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 další
Zadání odpovídá celkem 43 stránek, zobrazit první nebo poslední stránku.
Warning: Undefined variable $akt_stranka in /www/hosting/klaveska.cz/www/inc/listovani.php on line 205

15.04.2025 06:42

Jak je to s antibiotiky, steroidy a vodou v kuřecím mase? Vodu normy povolují, ale...


[https://www.bydlimekvalitne.cz/jak-je-s-antibiotiky-steroidy-vodou-v-kurecim-mase-vodu-normy-povoluji-ale]
Každý z nás ročně průměrně spořádá okolo 80 kilogramů masa. Na „dračku“ jde zejména kuřecí a vepřové. A právě okolo kuřecího masa koluje řada mýtů a polopravd. Opravdu je plné antibiotik, steroidů? A co ta voda, která z něj vyteče během úpravy?



14.04.2025 07:21

Kuchyně pro leváka vs. pro praváka: Liší se v detailech. Ty ale umí otrávit život


[https://www.bydlimekvalitne.cz/kuchyne-pro-levaka-vs-pro-pravaka-lisi-se-v-detailech-ty-ale-umi-otravit-zivot]
Kuchyně pro leváky a praváky se mohou výrazně lišit. Sice nejde o nutnost, ale ta možnost už v dnešní době je. A přece jen je příjemné, když vám někdo kuchyňské království ušije na míru tak, aby vyhovovalo vaší dominantní ruce…

13.04.2025 08:56

Jak na dokonalého beránka: Máslo nechte ve formě zatuhnout a čekejte s vyklopením


[https://www.bydlimekvalitne.cz/jak-na-dokonaleho-beranka-maslo-nechte-ve-forme-zatuhnout-cekejte-s-vyklopenim]
Chystáte se letos na Velikonoce upéct velikonočního beránka? Víme, jakým chybám se vyhnout, a prozradíme vám několik tipů a triků, aby se vám povedl a byl dokonalý.

12.04.2025 07:42

Velikonoční kaktus: "Brácha" toho vánočního vydrží hodně, jen během květu se mění v citlivku


[https://www.bydlimekvalitne.cz/velikonocni-kaktus-bracha-toho-vanocniho-vydrzi-hodne-jen-behem-kvetu-se-meni-v-citlivku]
Velikonoční kaktus je oblíbenou pokojovou rostlinou, která svými nádhernými květy dokáže zpříjemnit bydlení a zlepšit náladu. Zjistěte spolu s námi, jak se něj postarat a jaké podmínky mu poskytnout, aby vykvetl i příští rok.

11.04.2025 07:56

Hit letošních Velikonoc? Slaný beránek se špenátovou nádivkou a šunkou!


[https://www.bydlimekvalitne.cz/hit-letosnich-velikonoc-slany-beranek-se-spenatovou-nadivkou-sunkou]
Velikonoce si řada z nás spojuje s nejrůznějšími tradicemi a dobrotami. Jednou z nich je i velikonoční beránek. Hitem letošních Velikonoc je jeho slaná varianta se špenátem!

10.04.2025 08:49

Věčné květy: Stabilizované rostliny vydrží jako živé roky! Víte, v čem je fígl?


[https://www.bydlimekvalitne.cz/vecne-kvety-stabilizovane-rostliny-vydrzi-jako-zive-roky-vite-v-cem-je-figl]
Nepotřebují vaši péči, na první pohled vypadají jako živé a krásné vydrží i několik let. Zjistěte spolu s námi, jak pečovat o stabilizované rostliny.

09.04.2025 14:49

Šest důvodů pro stahovací půdní schody JAP FUTURE


[https://www.bydlimekvalitne.cz/sest-duvodu-pro-stahovaci-pudni-schody-jap-future]
Při rekonstrukci ale i u novostaveb, vyvstane často před stavebníky nerudovská otázka, kam s ním? Jde o to, že není vždy k dispozici dostatek místa na klasické schodiště pro propojení s půdními prostory.

09.04.2025 09:42

Křehutinky: Velikonoční cukroví, na které se málem zapomnělo. Zkuste ho, je skvělé!


[https://www.bydlimekvalitne.cz/krehutinky-velikonocni-cukrovi-na-ktere-se-malem-zapomnelo-zkuste-ho-je-skvele]
Pojďte si spolu s námi připravit boží milosti. Tradiční české smažené pečivo, které by se dle lidových tradic mělo péct a sníst na Velikonoční pondělí. Máme pro vás jednoduchý recept.

08.04.2025 13:21

Jak využít pasparty při rámování fotografií


[https://www.bydlimekvalitne.cz/jak-vyuzit-pasparty-pri-ramovani-fotografii]
Pasparty mohou výrazně ovlivnit vzhled a vnímání vašich fotografií. Naučte se, jak je efektivně využít k dosažení estetického a profesionálního vzhledu.

08.04.2025 06:35

Jak chutnalo pivo před 3 000 lety? Bylo kyselé a pít se příliš nedalo


[https://www.bydlimekvalitne.cz/jak-chutnalo-pivo-pred-3-000-lety-bylo-kysele-pit-se-prilis-nedalo]
V roce 2017 Českem otřásl legendární nález nádoby, která podle provedených analýz ukrývala 3 000 let staré pivo. Na čem si pochutnávali naši předci? Na tekutině, která měla k dnešnímu pivu setsakramentsky daleko.





© 2025 - PERPETUM web design